Politica de confidentialitate

Noi, NHosting.org. SRL., ne angajăm să protejăm toate date pe care le colectăm în legătură cu dvs. Prin utilizarea serviciilor noastre sunteți de acord cu utilizarea datelor colectate în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Scopul acestei Politici de confidențialitate este de a vă permite să înțelegeți ce informații colectate de dvs. sunt colectate, cum și când putem utiliza sau împărtăși informațiile dvs. și cum puteți corecta orice inexactitate a informațiilor. Această politică de confidențialitate explică, de asemenea, practicile noastre online de informare și alegerile pe care le puteți face cu privire la modul în care informațiile dvs. sunt colectate și utilizate.

Cine suntem noi

NHosting oferă soluții bazate pe cloud, inclusiv găzduire web, înregistrare de nume de domeniu și produse și servicii conexe, pentru companii, persoane fizice, organizații non-profit și altele.

Informații Utilizare

Informatii personale. Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru facturare și pentru a oferi servicii și asistență clienților noștri. Putem studia aceste informații pentru a determina nevoile clienților noștri și pentru a promova anumite produse și servicii sau suport suplimentar. De asemenea, putem genera profiluri neidentificate și agregate din informațiile pe care le oferă clienții noștri în timpul înregistrării (cum ar fi numărul total de clienți dintr-o anumită categorie). Aceste informații agregate și neidentificate pot fi utilizate pentru a promova reclamele care apar pe site-ul nostru și în legătură cu serviciile noastre. Fișiere log. Utilizăm adresele IP pentru a analiza tendințele, pentru a administra site-ul și serverele noastre, pentru a urmări accesul și a colecta informații demografice largi pentru utilizarea agregată. Adresele IP nu sunt legate de informații personale de identificare. Cu toate acestea, este posibil ca informațiile personale despre un client să fie incluse în fișierele jurnal datorită funcțiilor normale ale adreselor IP și navigării pe Web. Studii de clienți. Putem folosi informațiile de contact și alte informații furnizate pentru a urmări clienții care răspund la anchetele clienților noștri pentru a ajuta la rezolvarea problemelor interne sau cu partenerii noștri

Dezvăluirea informațiilor

Parteneri și sponsori. Unele dintre produsele sau serviciile noastre sunt oferite sau promovate clienților noștri în colaborare cu un partener sau sponsor sau cu altă marcă sau companie din cadrul familiei noastre corporative. Putem împărtăși informațiile dvs. cu aceste părți pentru a vă oferi produsul sau serviciul sau pentru a vă facilita folosirea facilităților suplimentare incluse în contul dvs. de găzduire. De exemplu, unul dintre partenerii noștri vă poate oferi servicii pe baza legăturilor pe care le accesați de la panoul de control. De asemenea, putem dezvălui date agregate și anonime bazate pe informațiile colectate de la utilizatori către potențiali parteneri, părți reputate și alte companii sau mărci din cadrul familiei noastre corporative. Vom împărtăși informațiile dvs. doar unor părți care sunt de acord să păstreze confidențialitatea informațiilor dvs. și să le utilizeze numai în scopul furnizării produsului sau serviciului convenite de NHosting.Studii de clienți. Este posibil să împărtășim informațiile clienților obținute din sondajele clienților în cadrul NHosting și al partenerilor nostri părți de încredere pentru a dezvolta sau furniza produse și servicii pe care noi credem că ar fi folositoare pentru clienții noștri.

Înregistrare domeniu

În anumite jurisdicții sau în Conformitate cu regulile Internet Corporation pentru numere și numere alocate ("ICANN") sau anumite registre, informațiile de contact pe care le furnizați pentru a înregistra un nume de domeniu ("Informații privind înregistrarea numelor de domeniu") trebuie să fie disponibile și accesibil publicului printr-o căutare "WHOIS". Baza de date WHOIS este o bază de date accesibilă publicului care enumeră informațiile de înregistrare a numelor de domeniu pentru un anumit nume de domeniu, serverele de nume la care se referă numele domeniului și data creării și expirării numelui de domeniu. Informații privind înregistrarea numelor de domeniu pe care le furnizați este găzduită de noi sau de un furnizor de servicii terțe și este pusă la dispoziția publicului prin căutări WHOIS. Uneori, clienții pot primi solicitări care rezultă din căutările bazei de date WHOIS disponibile de către alte companii sau persoane fizice. Orice astfel de solicitări sau SPAM nu provin de la NHosting și nu controlăm utilizarea informațiilor WHOIS de către terți. În plus, în conformitate cu regulile ICANN, NHosting trebuie să pună datele WHOIS la dispoziția oricărei părți care intră într-un acord de acces în bloc.

Opțiunile dvs.

Corectarea / actualizarea informațiilor personale. Dacă informațiile clientului se modifică sau dacă un client nu mai dorește serviciile noastre, vom încerca să oferim o modalitate de corectare, actualizare sau eliminare a datelor personale ale clientului în înregistrările noastre. În cele mai multe cazuri, acest lucru se poate realiza prin sistemul nostru Clienții au posibilitatea de a renunța la buletine de știri și corespondență prin utilizarea link-ului de dezabonare în orice e-mail promoțional sau în caz contrar furnizat în comunicare. Rețineți că este posibil ca clienții să nu renunțe la primirea unor notificări sau e-mailuri importante despre sistem despre conturile lor.

Securitatea datelor

NHosting utilizează măsuri de securitate tehnice pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare, alternarea sau divulgarea neautorizată a informațiilor aflate sub controlul nostru. NHosting utilizează măsuri de securitate care includ, și nu se limitează la: proceduri fizice, electronice și manageriale pentru a proteja și asigura informațiile colectate online. Toate informațiile sensibile sunt colectate pe un server securizat. Când solicităm clienților sau utilizatorilor să furnizeze informații financiare (cum ar fi numărul cărții de credit), datele sunt protejate utilizând tehnologia Secure Sockets Layer ("SSL"). Acest site web nu este direcționat către copii.

Relații de vânzări

Informații referitoare la datele colectate prin intermediul distribuitorilor. NHosting poate colecta informații sub îndrumarea distribuitorilor noștri și nu avem nicio relație directă cu persoanele ale căror date personale sunt furnizate, prelucrate sau obținute de către distribuitorii noștri. Clienții care doresc să acceseze sau care doresc să corecteze, să modifice sau să șteargă date inexacte ar trebui să direcționeze interogarea către controlorul de date al resellerului. Dacă distribuitorul solicită eliminarea datelor, vom răspunde la această solicitare în termen de treizeci (30) de zile lucrătoare. Alegere. Dacă sunteți un client al unuia dintre distribuitorii noștri și nu mai doriți să fiți contactat de un astfel de reseller, vă rugăm să contactați distribuitorul de la care ați achiziționat produse sau servicii. Reținerea datelor. Noi păstrăm datele personale pe care le procesăm în numele Distribuitorilor noștri atâta timp cât este necesar pentru a furniza servicii în cadrul relației. Vom păstra și vom utiliza aceste informații personale, după cum este necesar, pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a rezolva disputele și pentru a ne pune în aplicare acordurile.

Modificări la Politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a revizui, sau modifica această Politică de confidențialitate în orice moment și în orice mod. Cu toate acestea, dacă intenționăm să modificăm în mod semnificativ modul în care intenționăm să utilizăm informațiile personale colectate anterior, vă vom oferi o notificare prealabilă înainte de intrarea în vigoare a modificării și o oportunitate de a renunța la astfel de utilizări diferite. Vă încurajăm să examinați periodic această pagină pentru cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate.

NHosting

NHosting garanteaza confidentialitatea informatiilor personale. Informatiile personale ale clientilor NHosting sunt stocate si procesate prin intermediul WHMCS versiunea 5 (informatii suplimentare la www.whmcs.com).Informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului respectiv si operatorilor NHosting. Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole care sunt diferite pentru fiecare client in parte.

In cazul in care prin intermediul unor medii publice unul sau mai multi clienti denigreaza imaginea firmei, aduce injurii angajatilor sai sau partenerilor acesteia, firma Globe Hosting Inc. isi rezerva dreptul de a suspenda/termina activitatea acelui client fara o notificare prealabila.In cazul abuzurilor verbale, scrise sau publicate in orice alta maniera care nu sunt fondate/intemeiate si cu bunastiinta sunt facute publice sau folosite ca unic scop de a strica reputatia sau a crea o imagine negativa persoanelor amintite anterior, se va inainta de asemenea o procedura in instanta clientului care aduce nefondat aceste injurii sau daune morale sau materiale.In cazurile in care persoanele in culpa beneficiaza de promotii ce implica oferte gratuite(ex. domenii oferite gratuit, spatiu pentru gazduire, certificate SSL, licente programe), care sunt oferite spre utilizare insa sunt proprietatea firmei, clientul va pierde irevocabil aceste drepturi.In cazul in care se doreste recuperarea lor, sau intrarea in posesia acestora, clientul va plati o remuneratie aferenta, insa in urma unei decizii judecatoresti si nu numai se vor putea percepe eventuale impuatii financiare/materiale aditionale cu scop despagubitor.

Prezenta nota de confidentialitate este valabila pentru o perioada nedeterminata. NHosting isi rezerva dreptul de a aduce modficari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic. Informatiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite si facute public de firma in cazul necesitatii clarificarii diverselor situatii sau evenimente neplacute pe care un client le poate crea. Prejudiciile de imagine sau afirmatiile nefondate vor fi in aceasta cauza motive intemeiate pentru a identifica persoana in cauza. ICANN Policy: http://www.icann.org/dndr/udrp/policy.htm

Aveți nevoie de ajutor? Va rugam sa deschideti un Ticket

E-mail non stop 0762-121-754 0762-121-754

  • award-img1
  • award-img2
  • award-img3
  • award-img4